BATERIE BATERIE

OFERTE OFERTE

Cum cumpar

Cum poti cumpara de pe site?

Alege produsele

Folositi sectiunea "Cautare" din coltul stang al paginii pentru a va alege produsele care se potrivesc necesitatilor dumneavoastra. De asemenea, pentru cautare puteti folosi si sectiunile "Categorii,Cerere oferta sau Ulei auto", apoi adaugati-le in cosul de cumpararturi apasand butonul "Adauga in cos".

Cosul de cumparaturi

Apasati butonul "Cos cumparaturi", unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

In momentul in care v-ati decis asupra comenzii apasati butonul "Comanda".

Intra in cont

Dupa ce ati apasat butonul comanda, daca nu sunteti deja conectat cu contul si parola dvs., va trebui sa faceti acest pas pentru a putea efectua comenzi.

Daca nu aveti un cont valid apasati pe butonul "Creare cont" pentru a va autentifica. Dupa ce creati contul veti fi logat automat si se va afisa un formular pentru a completa datele de contact si livrare.

Selecteaza metodalitatea de plata

Aveti posibilitatea de a alege o modalitate de plata, intre plata cash, sau puteti plati la livrare ramburs.

Detalii asupra modalitatilor de plata veti gasi in sectiunea "Cum platesc".

Finalizarea comenzii

Pentru a finaliza comanda apasati butonul "Finalizare comanda".

Confirmare comanda

Dupa ce ati ales modalitatea de plata veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre unul din reprezentatii nostri pentru confirmarea comenzii. Acest pas este necesar pentru verificarea comenzii si stabilirea detaliilor.

Dupa verificarea telefonica a comenzii se emite factura proforma.

Livrarea comenzii

Livrarea comenzii(In Bucuresti se poate ridica de la punctul de lucru in 2 ore de la lasarea si confirmarea comenzii) in tara se face a doua zi la adresa specificata de dumneavoastra. Daca produsele dumneavoastra nu se afla in stoc timpul de livrare poate creste, insa veti fi notificat telefonic, prin fax sau email. Daca modificarile survenite nu se potrivesc cu necesitatile dumneavoastra puteti face modificari ale comenzii sau chiar anula comanda.

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.