BATERIE BATERIE

OFERTE OFERTE

Despre noi

Compania noastra are o bogata experienta in importul si desfacerea de piese auto de schimb pentru masini straine.

Raportul calitate-pret pe care l-am oferit de-a lungul timpului, ne-a ajutat sa ne consolidam o reputatie excelenta si sa ne formam un cerc larg de clienti fideli, dar si un numar mare de colaboratori, incepand de la proprietarii - persoane fizice - de autoturisme si pana la marile companii multinationale existente azi în Romania.

Importul si comercializarea de piese auto de prim montaj, garantate prin certificate de calitate precum si profesionalismul si experienta noastra in vanzarea corecta a acestor piese, promptitudinea si seriozitatea cu care onoram orice comanda, ne recomanda ca fiind una dintre cele mai bune companii de pe piata romaneasca de piese auto de schimb pentru autoturismele straine.

ILCO AUTO CENTER pune la dispozitia clientilor sai un lant de magazine in Bucuresti si in tara, toate au fost infiintate cu scopul de a oferi clientilor sai o modalitate utila si usor accesibila de a cauta si comanda produsele dorite in functie de datele masinii.

Noi comercializam piese auto originale si aftermarket, anvelope si produse pentru intretinere, in lista producatorilor nostri regasindu-se numai nume consacrate. Dorim astfel sa va punem la dispozitie doar produse calitative si competitive, incercand sa oferim cel mai mic pret de pe piata romaneasca.